temp_logo_head_variations

SÂMBĂTĂ, 7 MAI NOUA ARENĂ ORADEA

UMMET OZCAN

Unic și inovator, starul olandez/turc Ummet Ozcan este unul dintre puținii artiști care impresionează mulțimile de pe scenele principale din întreaga lume cu cunoștințele sale avansate de studio și hiturile sale maiestuoase pe ringul de dans.
A produs remixuri pentru artiști cunoscuți la nivel mondial, precum Tiësto („Wasted”) și Axwell & Ingrosso („More Than You Know”). Unele dintre cele mai recente hituri ale sale sunt „Sober” (feat. HYO), „The Hum”, „Melody”, „Wake Up The Sun”, „Everything Changes” și „Higher”.
Sub crezul inspirator că muzica ne unește, pe 7 mai SUNTEM OZCLAN!

SÂMBĂTĂ, 7 MAI NOUA ARENĂ ORADEA

SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO

Lumile cele mai energice casa DJ Duo!
Sunnery James & Ryan Marciano și-au construit o reputație de artiști de prestigiu atât în spatele punților, cât și în studio. După ce și-au lansat piesele pe unele dintre cele mai prolifice case de discuri din industrie, precum și propria lor amprentă SONO Music bazată pe Armada, perechea și-a cimentat poziția în fruntea celor mai înalte ranguri ale industriei. După ce și-au construit o reputație pentru energia lor de neegalat pe scenă și casa lor tribală a influențat sunetul semnăturii, duo-ul este unul dintre cele mai solicitate ținute din industria muzicii electronice și cântă în mod regulat la cele mai emblematice cluburi și festivaluri din lume.

SÂMBĂTĂ, 7 MAI NOUA ARENĂ ORADEA 

Brooks

Pionier al propriului amestec de muzică dance electronică în ultimii doi ani, producătorul olandez Brooks și-a sculptat un nume solid, cu o selecție de originale și remixuri remarcabile care au atras atenția lumii. Brooks a reușit să iasă în evidență și să câștige o recunoaștere din ce în ce mai mare cu stilul său inovator de electro house ritmic și casa viitoare melodică. Pentru contribuția sa la scenă de până acum, în 2018, Brooks tocmai a luat SLAM-ul! Premiul pentru cel mai bun talent și nu se oprește aici.
Alături de talentul său clar de producție, abilitatea lui Brooks de a prezenta o performanță stelară pe scenă i-a adus reputația de unul dintre cei mai eterogeni DJ ai muzicii electronice. Din Europa până în Asia, Africa și nu numai, producătorul menține o impresie de durată la scară globală.
Cu artiști ca Martin Garrix și David Guetta, Brooks ca unul dintre DJ-urile lor preferate pentru lunile următoare și nu numai, este evident că acesta este un producător tânăr, care este destinat să facă o marcă proeminentă pe scena muzicii electronice.

SÂMBĂTĂ, 7 MAI NOUA ARENĂ ORADEA

NOEL HOLLER

Noel Holler este un talent al muzicii dance, în vârstă de 24 de ani, originar din Bielefeld, Germania. Piesele recente ale DJ-ului/producătorului au marcat puncte cheie în cariera sa, melodia sa "Every Morning" impreuna cu cântărețul german Leony. În continuare, primim deja peste 8 milioane de fluxuri combinate pe toate platformele.În ultimii patru ani, acest nou DJ a susținut peste 500 de spectacole în toată Europa, inclusiv concerte la festivaluri precum New Horizons Festival și Zrce Beach din Croația și la cluburi legendare precum infamul Bootshaus Cologne, unul dintre primele 5 cluburi din lume. Holler a adunat peste 50.000 de urmăritori pe toate platformele de social media, unde menține o comunitate apropiată și bine unită de fani. Noel Holler s-a dovedit a fi unul de urmărit, colaborarea sa cu Fedde Le Grand "Tokyo Lights" fiind o completare stelară a portofoliului tânărului producător. Cântecul este un amestec al ambelor sunete emblematice ale lor, care se întâmplă să fie rețeta perfectă pentru un hit captivant și pop. Acum, Holler continuă cu următorul său single captivant „Out Of Fire”, care cu siguranță va zgudui ringurile de dans în 2022.

SÂMBĂTĂ 7 MAI NOUA ARENĂ ORADEA

Toby Romeo

Producătorul, DJ-ul și compozitorul originar din Salzburg, Toby Romeo, în vârstă de 20 de ani, a captat atenția fanilor muzicii dance din întreaga lume. Devenind rapid unul dintre cele mai promițătoare trupe de dans tinere din lume, el continuă să-și dezvolte propriul sunet.Fiecare lansare din discografia sa reflectă o pasiune profundă pentru meseria sa și set de abilități de neegalat. După ce a crescut în orașul Mozart, Toby a avut dorința de a începe să producă muzică la vârsta de doar 12 ani. Participând la celebrul concurs de remixuri al Festivalului Electric Love, a fost rezervat pentru Mainstage al festivalurilor din liga mare la 15 ani, deși nu a depășit limita de vârstă inițială. Cu sunetul său ușor și energic, Toby și-a asigurat locul în sfera EDM. Într-un interval scurt de timp, a lansat mai multe cântece și remixuri pentru cele mai mari mărci din industrie precum Hook N Sling/Galantis, Alok, Alan Walker, Joel Corry, David Guetta, Kungs, Felix Jaehn și Nicky Romero, rezultând 100 de milioane de streamuri. oferit de 3,5 milioane de ascultători în 92 de țări în ultimii 1,5 ani – doar pe Spotify. Cu ajutorul mentorului Superstar-DJ, protejatul lui Felix Jaehn, Toby Romeo, a făcut pași uriași în industria muzicii electronice, coproducând uriașul Hit al lui Felix „Nea – Some Say (Felix Jaehn Remix)“ – rezultând peste 200 de milioane de streamuri și lansând propriile remixuri ale cântecelor lui Felix precum „Sicko” sau „No Therapy”. Mai recent, Toby Romeo a lansat single-ul de succes „Where The Lights Are Low” cu Felix Jaehn și FAULHABER, care a strâns aproape 100 de milioane de streamuri colective. Piesa a primit și tratamentul de remix de la producătorul Mike Williams. În timp ce Toby Romeo își croiește propriul drum în spațiul muzicii dance, sunetul său molipsitor pop/dance îl pregătește pe tânărul producător pentru o traiectorie ascuțită în anii următori.

SÂMBĂTĂ, 7 MAI NOUA ARENĂ ORADEA

partydul kiss fm

OLiX (Dj-ul și membru fondator) și Dan Fintescu (MC și manager) sunt cei doi băieți care, în urmă cu aproximativ 15 ani, s-au gândit să încerce să-și transmită petrecerile din cluburile din toată România în direct la Kiss FM.

Ei pun muzică pentru oamenii care dansează în în fața lor chiar în acel moment. Lista de seturi va include, desigur, hit-uri actuale, dar se poate merge sălbatice în cazul în care oamenii simt ca merge sălbatice. Deci, este format deschis tot drumul, de la Metallica la Maluma și orice altceva te primeste Dans.

În 2014, Partydul Kiss FM a mers internațional – Belgia, Italia și Spania.

Ei cântă, de asemenea la festivaluri precum la Untold și Neversea din 2018, The Color Run din 2014.

SÂMBĂTĂ, 7 MAI NOUA ARENĂ ORADEA

AQILA ATAK

Cel mai exploziv DJ & Performer din România!
Aqila Atak, fosta unul dintre cele mai mari interpreți din Ibiza, a intrat pe tărâmul DJ-ului în urmă cu 4 ani și acum se ridică în vârful terenului. El îți aduce un spectacol complex care combină arta, energia pentru trup și suflet, spectacolul scenic și muzica într-un mod unic și magic. Cu 20 de ani de experiență cântând în cele mai mari cluburi din lume, cum ar fi Ushuaia, Amnezia, Privilege, Space și Pacha, este un maestru al industriei cluburilor și este gata să vă introducă în lumea iubirii și a magiei.
Aqila este singurul creator al conceptelor și spectacolelor sale, artistul a creat concepte pentru mulți dintre cei mai buni DJ din lume, cum ar fi David Guetta și Tiesto, are o viziune extraordinară și unică asupra industriei spectacolelor EDM.
Simte-i energia și lasă-l să te ducă într-o călătorie minunată și magică prin muzică și artă!